Atilla Taş Neden Tutuklandı? Atilla Taş Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında? Atilla Taş Evli mi?

‘Ham Çökelek’  şarkısıyla hafızalara kazınan Atilla Taş,Şarkıcı barda karıştığı olay sonrası polise mukavemet gösterince tutuklandı. Peki Atilla Taş kimdir? Atilla Taş nereli, kaç yaşında? Atilla Taş evli mi, çocuğu var mı? Detaylar haberimizde.

Atilla Taş Kimdir?

Atilla Taş, 4 Şubat 1975 tarihinde Adana’ya bağlı Ceyhan’da doğmuştur. Annesinin Almanya’ya gitmesiyle birlikte küçük yaşlardan itibaren anneannesinin yanında büyümüştür. İlkokul ve ortaokul eğitimlerini Ceyhan’da tamamlayan Atilla Taş, liseyi İstanbul’da Davutpaşa’da devam ettirmiştir. Lise 3’teyken ailesinin kararıyla İstanbul’dan Mersin’e taşınmıştır. Atilla Taş Kırmızılım albümdeki ‘Ham Çökelek’ şarkısıyla ülke çapında nam yapmıştır. Askerlikten geldikten sonra gittiği İstanbul’da Erol Köse ile tanışan Atilla Taş, 1998 yılında Köse’ye ait yapım şirketi sayesinde ilk albümü olan Kırmızılım’ı çıkarmıştır.

Atilla Taş neden tutuklandı?

Eşiyle birlikte eğlendikleri barda kavga çıkan ve gelen polislere mukavemet gösterdiği gerekçesiyle gözaltına alınan şarkıcı Atilla Taş tutuklandı. Taş tutuklanırken, eşi ise adli kontrol ile serbest bırakıldı.

Atilla Taş Diskografisi

  • Kırmızılım – 1998

  • Emmilenyum – 2000

  • Pembeli – 2001

  • Kınalı Kuzum – 2004

  • Bir Atilla Taş Albümü – 2007

  • Çikolata – 2009

Single’lar

  • Yam Yam Style – 2012

  • Hırsız – 2015

  • Elek – 2020

Atilla Taş’ın Televizyon Programları ve Kitapları

Atilla Taş’ın Televizyon Programları 

  • Müzik Kutusu – 2010

  • Taş Devri – 2011-2012

  • Ben Burdan Atlarım – 2012-2013

Atilla Taş’ın Kitapları

  • Bir Delinin Kapak Defteri – 2015

  • Sakıncalı Çökelek – 2018

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

pragmatic slot oyunları
egt oyna
betmarlo
bonus hunt" rel="dofollow">bonus hunt">bonus hunt
aresbet
tombala oyna
sweet bonanza
betibom
dog house megaways
diyarbet
diyarbet
diyarbet
diyarbet
wild west gold oyna
markaj giriş
diyarbet
diyarbet
diyarbet
diyarbet
diyarbet
diyarbet
diyarbet
sugar rush
sweet bonanza
diyarbet
diyarbet
trwin
big bass bonanza oyna
gates of olympus oyna
egt oyna
betingo
casipol
casipol
casipol
casipol
casipol
casipol
casipol
casipol
casipol
casipol
casipol
casipol
casipol
casipol
aviator oyna
aviator giriş
aviator bahis
tombala
pendik escort
avcılar escort
esenyurt escort
bahçeşehir escort
beylikdüzü escort
bakırköy escort
halkalı escort
şirinevler escort
şişli escort
istanbul escort
esenyurt escort
avcılar escort
footer link satın al footer link tanıtım yazısı satın al tanıtım yazısı backlink satın al backlink